12 oktober 2011

Koken voor kinderen- Mexicaanse schotel met chips

Een heerlijk recept voor kinderen. Hier worden ze echt blij van.

Nodig:

Gehakt
Tacokruiden of mix voor taco of burrito's
Paprika, ui en mais
Blikje kidneybonen
Gezeefde tomaten in pakje
Nacho-chips
Geraspte kaas

Vet een ovenschaal in. Bak het gehakt rul en voeg de in kleine stukjes gesneden ui en paprika toe. Voeg daarna de kidneybonen en de mais toe. Laat even sudderen. Voeg dan de gezeefde tomaten en tacokruiden (evt zout en peper) toe. Laat opnieuw sudderen Kiep het mengsel in een ovenschaal en bedek het met de nachochips en strooi er wat geraspte kaas overheen. Zet ong. 10 minuten in de oven totdat de kaas gesmolten is.
Dien daarna op en zet een extra bakje chips op tafel.

2 opmerkingen:

  1. Leuk recept! Maar ik heb zulke lastige kinderen; deze dingen krijg ik er bij hen niet in. Het samen koken zouden ze weer wel gaaf vinden ...
    Ik hou van je blog.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit klinkt weer heel erg lekker. Rick zal dit zeker weten te waarderen!

    BeantwoordenVerwijderen

Je reactie stel ik erg op prijs