14 november 2011

Een Bijbelse kijk op vrouw zijn

Paul Washer heeft een prachtige preek gehouden over het Bijbels vrouw zijn. Hij geeft hierin Bijbelse antwoorden op vele vragen die er bij vrouwen kunnen leven over het huwelijk, kleding, zelfbeeld enz. Het is redelijk makkelijk Engels, dus goed te volgen. Ik beveel deze preek van harte aan om te luisteren, hij duurt iets langer dan een uur en dus kun je hem goed bekijken onder (bijvoorbeeld) het strijken.


Als je meer preken van Paul Washer wilt luisteren over bijv. het huwelijk, opvoeding, getuige zijn, de rol van de man in het gezin of andere geloofsonderwerpen dan kun je deze (met nederlandse tolk) bekijken op de site van stichting HeartCry.

3 opmerkingen:

 1. Ik heb wel wat van hem gehoord, ja Hij is er strict/radicaal Dat bedoel ik niet verkeerd, soms heeft een mens dat nodig. Dank je wel voor het delen hiervan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Helaas versta ik geen engels.
  Maar ik heb veel over hem gehoord, mijn zusje gaat vaak naar zijn avonden. Misschien kan je in een mail globaal vertellen over vrouw zijn en de bijbel, wat hij daar over verteld. Wil wel eens weten wat voor nieuwe inzichten hij me kan geven.
  Groetjes Marije

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dag Marjolein,

  Paul Washer is een van mijn man en ik favoriete preacher. Radicaal is hij wel maar tegelijkertijd heeft hij zoveel liefde en compassie voor Jezus en de verloren wereld.

  Veel liefs,
  fam mathew

  BeantwoordenVerwijderen

Je reactie stel ik erg op prijs