Heerlijk recept voor draadjesvlees.
2 sucadelappen
peper en zout
rode wijn of rodewijnazijn
ui
rundbouillonblok
boter
Laurierblaadjes
kruidnagels
Dep de sucadelappen droog met keukenpapier. Wrijf ze in met peper en zout. Verhit boter in de pan en braad de lappen aan weerszijden bruin. Voeg dan een gesnipperd uitje toe en bak even mee. Giet daarna kokend water in de pan en een flinke scheut rode wijn. Voeg 3 laurierblaadjes toe en 5 kruidnagels. Voeg ook een runderbouillonblokje toe. Breng het aan de kook en zet je pan daarna met deksel erop op de kleinste stand van je kleinste pitje. Ik laat het vlees meestal een uur of 4 stoven. Voeg af en toe kokend water toe en een klein scheutje wijn, zodat het niet uitdroogt. Draai het vlees af en toe om. Zeef voordat je gaat eten de jus met een zeef, zodat het laurierblad en kruidnagel niet meer in de jus zit.
Heerlijk met aardappelen, sperziebonen en zelfgemaakte appelmoes!
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
-
Je kunt tegenwoordig geen krant of magazine lezen of het gaat over onthaasten en minimaliseren. Dat is blijkbaar een belangrijke behoefte d...
-
Het is weer bijna sinterklaas en dat kan ik goed merken hier thuis. De hele dag hebben de kinderen het over niets anders dan sinterklaas en ...
-
Ik denk dat de meesten van jullie nog niet zo bezig zijn met advent, maar toch is het nog maar een paar weken voordat de eerste adventszond...
-
Wil je je man (of je kinderen, vader, moeder, collega's) een keer verrassen met een heerlijke zelfgemaakte appeltaart, dan is dit het...
-
Hieronder staan 31 gebeden die je kunt bidden voor je man. Elke dag van de maand een gebed dus. De gebeden zijn gehaald uit de Schrift en da...
Dit eet ik eigenlijk nooit, Geen varkensvlees, geen rood vlees. Maar je recept is goed.
BeantwoordenVerwijderen