22 augustus 2011

Dok2 Landelijke woonwinkel, Ikea-formule

Vind je de meeste woonwinkels ook zo ongelooflijk duur, maar vind je het wel fijn je huis gezellig in te richten? Nou, dan heb ik goed nieuws voor je. Er is een jonge ondernemer met een nieuw concept op de markt gekomen. Hij verhuurd in een grote, mooie loods (woonoutlet) ruimte aan fabrikanten van bijvoorbeeld Riverdale, Braxton, Riviera Maison en zij plaatsen daar hun oude collectie of spullen waar een klein mankement aan is. Daardoor kun je alles kopen met grote kortingen, soms zelfs tot 70%. Je kunt alles direct meenemen wat je ziet staan, maar ook kun je banken e.d. op bestelling in de goede kleur krijgen. Een soort luxe IKEA dus. Er zijn er nu meerdere in het land, maar DOK 2 Veenendaal (http://www.dok2.nl/)  is voor ons de dichtsbijzijnde woonoutlet. Ik ben er al meerdere keren geweest en vind het leuk om te merken dat de collectie spullen altijd weer anders is. Heb er al veel leuke dingen gezien voor mijn nieuwe huis.Op de website van Dok2 staat:

Dok2 is een inspirerende woonoutlet op de woonboulevard van Veenendaal. Het betreft een woonoutlet waar fabrikanten van woonproducten hun goederen en diensten direct aan de consument aanbieden via een woonwinkel. Je kunt de gekochte artikelen direct meenemen of laten bezorgen.
Wat is een woonoutlet? 
Een woonoutlet is een woonwinkel waarin allerlei soorten woonartikelen worden verkocht. Van bank tot tafel, van kussens tot spiegels. Met bekende merken zoals Riverdale en allerlei onbekende nieuwe producten. De woonoutlet heeft leuke acties met verschillende leveranciers en zorgt voor een woonwinkel vol mooie producten. En prettige prijzen vind je ook bij een woonoutlet.

Hier kun je de brochure inkijken. Een echte aanrader voor het kopen van mooie meubeltjes en accesoires voor je huis met flinke kortingen!2 opmerkingen:

 1. Hoi Marjolein,

  Zou ik je mailadres mogen? Ik zou je graag willen uitnodigen voor onze afgeschermde blog.

  Groetjes,
  Petra (The Newhouse family news, weet je wel?)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Petra: Wat een eer dat ik toch met je mee mag lezen, leuk hoor! Email: marjoleinmol@hotmail.com
  Groetjes!!

  BeantwoordenVerwijderen

Je reactie stel ik erg op prijs