04 juni 2012

Mooie poster met gebedspunten voor je kinderen

Ik heb een tijdje terug een bericht geschreven over een gebedsrooster met 31 punten die je kunt bidden voor je  kinderen. Nu heb ik via deze site een leuke poster gevonden van deze gebedspunten. Je kunt hem hier vinden in de printversie en in kleur afdrukken. Als je hem bijvoorbeeld in de keuken ophangt kun je op elk willekeurig moment van de dag even kijken op de poster en bidden voor je kinderen. Je kunt ook de punten van gebed met je kinderen bespreken en zo elke dag (bijv. tijdens Bijbeltijd) uitleggen wat bepaalde dingen betekenen als geduld, volharding, hoop etc.

Hier een voorbeeld van de poster in het klein:

2 opmerkingen:

 1. Wow Marjolein, deze poster is gaaf. Echt mooi dat je die hebt gevonden.
  Vanmorgen had ik net zelf een stukje geschreven over bidden op één van mijn blogs. Misschien is dit een leuke aanvulling om te delen op Facebook in de groep.
  Dank je wel voor het doorgeven!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Marjolein,
  Mooie poster, mooie gebedspunten. Heb de 31 gebedspunten geprint. Mooi om zo concreet bezig te zijn met de toekomst van je kinderen. Wij willen vaak heel veel voor ze. Maar het is belangrijker dat God hier zijn leiding in heeft.
  Ik heb net veel andere berichten op je blog gelezen. Veel dingen zijn voor mij herkenbaar, en heb ik zelf al ontdekt, van veel andere dingen kan ik van je leren.
  Net als jij ben ik fan van 'een vrouw naar Gods hart'van ELisabeth George. Ik heb veel geleerd van het boekje over huwelijk en gezin.
  Ik ga je zeker verder volgen (als ik de tijd en ruimte kan vinden)

  Eline Prins

  BeantwoordenVerwijderen

Je reactie stel ik erg op prijs