14 februari 2012

Een lief, klein meisje in ons hart gesloten...

Deze week zijn we de financiële adoptieouders geworden van een klein meisje uit Bangladesh. Dit meisje is net zo oud als onze Myrthe. We hadden al langer de wens om financieel een kindje te adopteren en we zijn zo dankbaar dat we nu de mogelijkheid hebben om voor dit kleine popje te mogen zorgen, voor haar te mogen bidden en aan haar te mogen denken. Ook voor onze Myrthe is het goed dat ze bewust kan bidden voor dit kindje, dat zoveel armer is dan wij en dat ze geregeld tekeningen ed op kan sturen.

Door onze financiële bijdrage krijgt niet niet alleen voldoende eten en kleding, maar kan dit kindje ook meedoen met de Bijbelklas en kan ze naar school. We hopen en bidden dat deze kleine meid (haar naam betekent: God is Genadig!) met heel haar hart van Jezus zal gaan houden en van Zijn Woord en dat ze een zegen zal zijn voor haar gezin en voor de anderen om haar heen.We ondersteunen haar via Compassion. Als je ook de wens op je hart hebt om financieel voor een kindje te zorgen en biddend om hem of haar heen te staan dat raad ik je aan om op hun site te kijken voor verdere informatie.

Binnenkort komt er een film uit over wat wij als christenen kunnen doen tegen extreme armoede. Bekijk hier de trailer http://vimeo.com/34947060

6 opmerkingen:

 1. Wow, Marjolein, dat brengt een big smile op m'n gezicht, dat snap je!! Geweldig! Zoals je weet hebben wij Adonay aan Sara 'gekoppeld', en dat is echt ontzettend leuk! Veel zegen gewenst in de relatie met jullie sponsormeisje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi dat jullie dit meisje en haar omgeving willen en kunnen steunen. Ook onze kinderen die al een stuk groter zijn hebben we altijd geleerd te delen en te zorgen voor hen die het minder hebben. De kinderen zijn dan ook erg betrokken bij het werk van onze stichting.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd! Wij hebben ook een financieel adoptiekind (al wat ouder) en via rapporten e.d. zien we hoe het gaat. Geweldig om te kunnen en mogen doen! We hebben ons ook ingeschreven als pleegouders, ook die zijn erg hard nodig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi dat jullie dit meisje een plekje in jullie hart en daarmee ook in jullie gezin gaan geven. Wij sponsoren ook via Compassion een meisje, in Honduras (ook wij zijn pleegouders Tineke!)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een heel mooi iets! Fijn dat jullie dit kunnen ( en willen ) doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk, nog een overeenkomst tussen ons! ;)
  Ik sponsor sinds mijn 16e al een kindje van Compassion. Inmiddels is hij volwassen en draait hij nog 1 jaar mee in het project. Daarna nemen we afscheid, maar het mooie is dat we mogen weten dat we door de Heere verbonden blijven. Hij heeft op deze manier een zorgeloze jeugd mogen hebben. En daar ben ik de Heere heel dankbaar voor.
  Liefs Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen

Je reactie stel ik erg op prijs