10 juni 2014

Leuk kindertijdschrift

Sinds een aantal maanden ben ik geabonneerd op het kinderblad 'Bimbam'.  (Klik op de link om een exemplaar in te kunnen kijken) Dit is echt een ontzettend leuk kinderblad voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Elke twee weken valt hij door de bus en meestal lees ik hem op zondag voor aan de kinderen. Het is een leerzaam blad, maar ook een gezellig doe-blad. Er komen verschillende 'lessen' aan de orde, zoals een bladzijde met opdrachten om Engels te leren, een geschiedenisverhaal, er zitten veel natuurlessen in, puzzels, zoek- en praatplaten, knutselwerkjes, taalopdrachten, kerkgeschiedenis en godsdienstlessen en er is altijd een bladzijde over de vervolgde kerk.

Er is nu een actie gaande: je krijgt 5 nummers voor 5 euro, om te kijken of het een blad voor jou is.

Zelf heb ik een gecombineerd abonnement en krijg ik de bimbam samen met de gezinsgids. Dit is een mooi blad met een reformatorische achtergrond en heeft veel interessante artikelen over geloofsopvoeding, geloofsvragen, huwelijk, gezin, samenleving etc.


2 opmerkingen:

  1. Onze oudste wordt in februari pas 4, is het dan al wat voor hem denk je of is het dan echt nog te moeilijk?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Onze tweeling is ook net 4 en die vinden het erg leuk, vooral de kinderverhaaltjes, zoekplaatjes en puzzels. Onze oudste van bijna 7 vindt de biologielessen enzo weer erg leuk. Ik zou gewoon een proefabonnementje nemen en dan kijken of het wat is voor je oudste. Groetjes!!

      Verwijderen

Fijn dat je wilt reageren. Ik hoop dat je dat zult doen als de vrouw uit Spreuken 31:26 -Zij doet haar mond open met wijsheid,
onderricht uit genegenheid ligt op haar tong-