23 januari 2017

Islam en Christendom in de eindtijd: overeenkomsten en verschillen

Veel mensen zijn in verwarring over de eindtijd. Wie is de valse profeet die zal opstaan, zoals staat beschreven in Openbaringen? Wie zal de antichrist zijn? Ook begrijpen we niet waarom organisaties als IS hun gruwelijkheden uitvoeren en wat daar achter zit. De bekende Amerikaanse Bijbelgeleerde John McArthur heeft deze dingen grondig onderzocht en kwam tot conclusies die je in onderstaand filmpje (20 min.) kunt bekijken. Echt een aanrader!!!5 opmerkingen:

 1. Ik ben er stil van..... In welke tijd gaan wij/onze kinderen leven?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je voor het filmpje. Heel interessant om te zien. Bizar, hoe satan de waarheid/Waarheid zo dicht kan benaderen en het een grote leugen kan maken. Mijngang en ik verdiepen ons momenteel ook in de eindtijd. De filmpjes van Kent Hovind (o.a. over Mat. 24 i.r.t. Daniël) vinden wij ook erg interessant.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb ook altijd veel aan het onderwijs van John MacArthur, vooral de app "Grace to you" daar staan allerlei preken en bijbelstudies op gesorteerd op onderwerp en ook per bijbelboek. Vaak luister ik tijdens huishoudelijke klusjes daar een studie van. Veel heb je ook in serie, je hebt dan echt een stukje verdieping.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bedankt voor dit interessante filmpje! Echt bizar inderdaad.

  BeantwoordenVerwijderen

Je reactie stel ik erg op prijs