06 oktober 2014

Herfstideetjes

Genieten jullie ook zo van de herfst? Boeken (voor)lezen op de bank, geurkaarsjes aan, warme plaids, zelfgemaakte appelmoes, chocolademelk en schemerlampjes. Heerlijk!

Hierbij een paar mooie sfeerplaatjes afgewisseld met wat herfsttips.






















Zelf een Pumpkin-Spice-Latte maken


Om te lenen bij de bieb of zelf te kopen:

















15 opmerkingen:

  1. Heerlijk ja de herfst! We hebben van t weekend nog genoten van de bossen rond mijn schoonmoeder's huis! Meteen weer wat verzameld met zoonlief om herfststukjes mee te maken...Leuk dat jij er ook zo van geniet en bedankt voor de leuke tips! Een warme herfstgroet ;-) Anneke

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bij je schoonmoeder is het helemaal prachtig nu in de herfst! Wat leuk die herfststukjes. Lekker genieten hoor! groetjes Marjolein

      Verwijderen
  2. Hi Marjolein,
    Heb je ooit de pumpkin spice latte geproefd?? Hier in Canada kun je het nu overal kopen bij restaurants of de Tim Hortens!! Heerlijk vind ik het.
    Je kunt het zelf proberen. Koffie met gekookte, geklopte melk en pompoen taart kruiden er op strooien. Ik denk dat ze hier in de winkels er nog meer door doen om een sterkere smaak te krijgen, een siroop of zo. Maar zonder dat is het ook lekker ;-) en dan idd een plain, geur kaars en gezellig voor lezen!! Geniet ervan met je meiden!
    Liefs Esther

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat een goede tip Esther. Ik heb een Nederlandse video gevonden waar uitgelegd wordt hoe je de pumpkin-spice-latte moet maken. Zie hierboven. Heb er al zin in om hem te maken!! Dankjewel!

      Verwijderen
  3. Oeps, ik bedoel een plaid inplaats van plain.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een inspirerend blog heb je! Altijd weer mooi om te lezen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ha Marjolein, leuk hoor om te lezen. Gezellig.
    Dat eekhoorntje kwam mij bekend voor van Pinterest. Ik heb hem als bureaubladachtergrond op mijn PC al een tijdje. Echt herfst.
    Een fijne dag vandaag!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja lief dat eekhoorntje he? Ik kan ze in het echt vanuit mijn slaapkamerraam zien rennen en springen. Volop nootjes aan het verzamelen. Soms rennen ze keihard de straat over. Geniet er altijd weer van.

      Verwijderen
  6. Dank je wel voor de leuke idees. Er zit wel iets voor mij tussen.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ja heerlijk genieten nu we weer wat meer in-huizig zijn. Gezellige plaatjes joh.
    En lekker recept!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een goede ideeën. Leuk dat je ook sensopatische activiteiten aanbiedt. Zijn altijd een succes met jonge kinderen.

    BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je wilt reageren. Ik hoop dat je dat zult doen als de vrouw uit Spreuken 31:26 -Zij doet haar mond open met wijsheid,
onderricht uit genegenheid ligt op haar tong-