Eén van mijn meest favoriete koekjes om te maken zijn wel de amandelkokoskoekjes uit de Allerhande. Simpel om te maken en zo heerlijk bros. Als ik koekjes maak, dan maak ik vaak een dubbele hoeveelheid deeg en vries de ene helft in (of in de koelkast) en bak de andere helft. Als de koekjes dan halverwege de week op zijn, kun je makkelijk even snel nieuwe koekjes bakken en het is ook ideaal als je onverwacht visite krijgt.
Ik leg de hoopjes deeg voor de amandelkokoskoekjes meestal op een stukje ouwel (eetpapier), zodat je eigenlijk een soort klein kokosmacaroontje hebt.
Ken je trouwens de app van de Allerhande al? Erg handig als je snel een lekker recept wilt vinden.
klinkt lekker en simpel... je kan denk ik toch ook gewoon amandelmeel gebruiken? Of heb jij daar geen ervaring mee?
BeantwoordenVerwijderenGroetjes Ilse
ja hoor, gewoon amandelmeel kan ook, ilse. groetjes!
VerwijderenMmmmmmmmmmmmmmm, koekjes!
BeantwoordenVerwijderen