21 december 2013

Kerstwens

Lieve bloglezers,

Aan het einde van het jaar wil ik jullie hartelijk bedanken voor jullie tijd, reacties op mijn blog en persoonlijke mailtjes! Ik hoop en bid dat we ook het komende jaar elkaar mogen opbouwen en opscherpen door het Woord en dat dat te zien zal zijn in onze gezinnen.

Het afgelopen jaar heb ik minder geblogd dan de jaren daarvoor omdat we dit jaar onze prachtige Olivia hebben gekregen. Ze slaapt nu na 8 maanden helaas nog steeds niet door en daardoor heb ik niet altijd evenveel energie voor de 'extra' dingen naast het gezin. Wanneer ze weer doorslaapt zou ik graag weer wat meer willen gaan bloggen. Ik vraag de trouwe bloglezers dan ook om geduld en om jullie gebeden.

Ik hoop dat jullie deze adventstijd hebben ervaren als een rustige, hoopvolle tijd. Dat je stille tijd mocht hebben met de Zaligmaker en dat je opgebouwd bent in je geloof. Als dat niet zo was dan is er genade voor jou en een uitnodiging van Hem om tot rust te komen aan Zijn voeten. We mogen feest vieren en van elkaar genieten, maar laat Jezus centraal staan, ook dit kerstfeest, dan vind je echte vreugde en hoop!

Gezegende dagen gewenst allemaal!!

Jezus: God redt
Immanuël: God met ons
Klem je vast aan Zijn Naam!!

Door Christus verbonden,

Marjolein

18 opmerkingen:

 1. Lieve Marjolein,

  dank je wel voor je prachtige kerstwens! Ik wens ook jullie alle goeds en Gods zegen toe voor het nieuwe jaar. Sterkte ook in de dagen dat het misschien allemaal niet zo lekker gaat, of dat je het misschien even niet meer ziet zitten. Een prachtige foto ook van je gezin!

  Liefs, Nienke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt Nienke! Jij ook hele gezegende dagen gewenst!

   Verwijderen
 2. Ook hele goede kerstdagen en een gezegend nieuwjaar gewenst! En sterkte voor de slapeloze nachten...onze zoon sliep pas na 15 maanden door, dus ik weet wat het is...

  Groetjes Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dezelfde wensen voor jou, anneke!! Hopelijk zal het bij ons niet zo lang duren voordat ze doorslaapt, ik kan wel een flinke nacht slaap gebruiken namelijk ;-) Groetjes!!

   Verwijderen
 3. Ook jullie gezegende kerstdagen en alle goeds voor het nieuwe jaar gewenst! Al reageer ik niet zo vaak, ik lees je blog graag, wat je schrijft zet me vaak aan het denken. Wat een leuke foto van jullie gezin! En wat je schrijft over dat doorslapen herken ik helemaal. Onze dochter is ruim 10 maanden en slaapt meestal nog niet door. Het gaat je op den duur toch opbreken hé?! Hopelijk gaat het snel beter, bij jullie dochter en die van ons :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jij ook de allerbeste wensen hoor! Ik lees jou blog trouwens ook meestal. Ik reageer ook weinig op andere blogs, al zou ik het wel meer willen doen, maar ja weinig tijd met 4 kleintjes :-) Nou hoop inderdaad voor allebei dat we binnenkort weer eens heerlijk kunnen doorslapen, dat zou een leuk cadeautje zijn, toch?

   Verwijderen
  2. Oei, dat was een flinke spelfout 》moest jou'w' blog zijn ;-)

   Verwijderen
 4. Ook jullie Gods zegen gewenst voor de komende kerstdagen. Voor je man een drukke tijd, hopelijk hebben jullie als gezin ook tijd voor elkaar om samen stil te staan bij de geboorte van onze Heere Jezus Christus. En bedankt voor je blogs het afgelopen jaar. Inderdaad, door Christus verbonden, al kennen we elkaar niet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dag Adelheid, voor jou ook Gods zegen gewenst hoor! Dit is inderdaad een erg drukke periode voor ons (vooral ook voor mn man). Wel heb ik bewust minder afspraken gepland en dingen simpeler gehouden zodat we meer tijd hebben om samen rondom het Woord te zitten. Hartelijke groet!

   Verwijderen
 5. Ook jij Marjolein, fijne dagen toegewenst! Heel veel succes met je kleine meisje, ons jongste mannetje heeft helaas 9 maanden 's nachts gehuild.... Hele nachten ... Oh verschrikkelijk. Hoop dat je snel weer s nachts zult kunnen slapen en weer meer energie zal hebben.
  De allerbeste wensen en Gods onmisbare zegen toegewenst voor 2014 voor jou als moeder, als vrouw, als mens en als blogger!
  Liefs Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Marjolein,

  Soms zit het m niet in de kwantiteit van het bloggen maar in de kwaliteit. In september heb jij een stukje geschreven over de '30 principes van het leven 1-10' en daar heb ik toen met vertwijfeling op gereageerd. Door jouw bemoedigende en opbouwende reactie heb ik echt verschil gemerkt. Ik ben met jouw tips aan de slag gegaan en de Heilige Geest nam t van daaraf over ;) Mijn geloofsleven is veel beter nu. Ik probeer me alleen te 'voeden' nu met datgene wat me sterker maakt (oa jouw blog ;)) en stille tijd te houden. En weet je? Dat werkt! Haha! Wat een logica he? Ben echt blij met je bemoedigingen. Je hebt dus iig ondanks je minder frequentie geblog, iemand weer zeer goed op weg geholpen. Dank je wel! Wensend dat dit ook komend jaar voor mij en vele anderen zal gelden besluit ik tenslotte met ook jou en je gezin hele goede feestdagen te wensen. Een voorspoedig nieuwjaar met véél slaap toegewenst! Groetjes, Mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Toch ook graag even reageren..ik volg je blog ook geregeld en wordt altijd bemoedigd door moeders die zich inzetten om het voor hun kinderen en man goed en fijn te maken en hun taak serieus nemen.
  Dat doorslapen van jullie lieve dochtertje, die periodes ken ik ook, we hebben nu ons 10e kindje die nu een half jaar is. Ook bij ons sliepen ze pas rond een jaar of anderhalf door. (En dan was de volgende baby er al weer) Dat kan je behoorlijk opbreken soms, maar gelukkig zijn het periodes en juist als je jezelf wat minder goed voelt, heb je Gods hulp en kracht meer nodig om toch in goedheid en liefde te kunnen reageren b.v. Dus het werkt ook meer afhankelijkheid van Hem uit.
  Dan denk ik soms aan de Paulus die zegt: ......in nachten zonder slaap.....
  Sterkte met alles en jullie ook Gods rijke zegen voor het komend jaar!.
  Dineke.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dag!

  Fijn, jouw bloggen! Het heeft me een duw in de goeie richting gegeven (o.a. je 'hoe doe je jouw dag-blog' en je aanbeveling voor het filmpje van zus Rachel die al naar de Heer is gegaan - pfoeh, wat was dat gigantisch indrukwekkend).
  Leuk om te lezen dat jullie ook een tweeling hebben (en we zijn trouwens ook 'beroepscollega's'). Wij ook ;-), die zijn nu ong. net zo jong als de jongste van jullie :) ;) --> maakt je schrijven voor mij reëler, haha, snap je dat? Zou heerlijk zijn als je binnenkort weer door mag slapen!! Er is voor elk moment weer genoeg genade... De Heer wil wel dat we d'r om vragen ;). Tip: telkens weer ook genade vragen voor wijsheid wát is mijn verantwoordelijkheid en wát niet. Idd, dan is 'leptoppen' misschien even niet nodig :) Maar tja, ontspanning is ook weer nodig :), dat kán het zijn (laptop/blog), maar mede door jouw tips ben ik erachter gekomen dat je laptop gebruiken juist ook geen ontspanning kan zijn :)...
  Afijn: Be blessed! Ook weer in a.s. jaar.

  In Hem verbonden! (wie weet spreken we elkaar in de hemel nog eens)

  Maaike

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lieve Marjolein,

  Heel veel DANK voor je liefdevolle ZEGENRIJKE KERSTWENS !
  Ook ik lees je berichten nog altijd met heel veel plezier.
  En natuurlijk gaat jullie mooi gezin ten alle tijde voor op bloggen.
  Dat spreekt voor zich :-)

  Maar als je hier bent is het altijd weer een groot genoegen.
  Ik wil je danken dat je altijd weer vol overgave Zijn getuige wil zijn.
  Je hebt mij (en velen met mij)
  al heel veel mooie dingen geschonken en verblijdt met dat kostbare rijke evangelie!

  Ik bid jullie toe dat onze Hemelse Vader jullie heel dicht nabij zal zijn,
  mag bemoedigen daar waar nodig is,
  zal vertroosten in tijden van verdriet,
  in de rust mag brengen,
  ook voor jullie kleine meisje!
  Zijn Goddelijke wijsheid zal geven over elke situatie
  en jullie keer op keer weer rijk zal vervullen met Zijn liefdevolle Heilige Geest!

  Een hartelijke groet, Suzanne

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dank voor je mooie kerstwens. Het zelfde wens ik jou !

  En bovendien wens ik je toe dat jullie kleine meisje gaat doorslapen.
  Dat geeft rust in lichaam en geest!

  Onze kleine dame inmiddels 16 heeft het gepresteerd om dit 13 maand vol te houden elke nacht een voeding..
  Mijn man bracht en haalde haar van haar kamer, ik gaf hem een porretje waarop hij altijd zei uh halen of brengen..
  Ik kon dan blijven liggen, zo lief.
  Nu je er midden in zit is het soms best zwaar, maar vergeet nooit te genieten want voor je het weet zijn ze 16... En zo zelfstandig en handig.

  fijne dagen!

  Groet Roos.


  BeantwoordenVerwijderen
 11. Jullie ook gezegende kerstdagen en alle goeds en Gods zegen voor het nieuwe jaar toegewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dank je wel voor al je geweldige, afwisselende, leerzame en bemoedigende blogberichten van het afgelopen jaar Marjolein. Ik wens jullie ook hele gezellige en gezegende dagen toe!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dankjewel Marjolein voor je blogs in 2013. Ik heb er zo vaak wat aan! Ik hoop dat jullie dochtertje snel door gaat slapen (Jes 40:29).
  Hartelijke groet,
  Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen

Je reactie stel ik erg op prijs