18 december 2013

homeplanner

Pas heb ik een erg handige homeplanner gekocht voor het jaar 2014. Deze homeplanner is van planpoint en kun je bij de bruna kopen. Elke week heeft een groot a4 om vol te schrijven met afspraken, maar ook een boodschappenlijstje, memoblokje, huishoudklusjes die afgevinkt kunnen worden en menuplanning. Verder staan er voorin allerlei praktische tips voor het huishouden, schoonmaakschema's, boodschappenlijst groot, seizoensgroenten en fruit en nog veel meer. Een aanrader voor elke gezinsmanager ;-)

Hier kun je de homeplanner bestellen

12 opmerkingen:

  1. Inderdaad een mooie planner! 't Is dat ik net een eigen manier heb gevonden die voor mij lijkt te werken en die ik dus niet graag loslaat. Maar anders was dit zeker een aantrekkelijke keus geweest. Veel plezier ermee!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dan moet je zeker vasthouden aan je eigen manier, Marianne! De allebeste wensen voor jou en je gezin!!

      Verwijderen
  2. Ja! daar ben ik ook groot fan van (en niet alleen omdat ik ze zelf ook verkoop ,Haha)
    Wist je dat er ook agenda- en kalenderstickertjes voor te koop zijn?
    Dat maakt het tot een hele leuke en duidelijke aanvulling. Je ziet nog sneller in 1 oogopslag als er bv een verjaardag is.

    kijk maar eens op www.liveorganized.nl in de webshop

    groetjes Bianca

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat leuk dat jij die ook verkoopt, Bianca. Ik zal zsm reageren op je mailtje!

      Verwijderen
  3. Die ligt hier ook al klaar! Afgelopen jaar goed bevallen, dus we gaan ermee door. Elk weekend alvast de volgende week bekijken/invullen/aanvullen etc. Geeft mijn chaotische hoofd wat overzicht.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat leuk dat je hem al een jaar hebt gebruikt en ook nog met succes! Ik heb hem idd ook om de dagelijkse chaos het hoofd te bieden :-)

      Verwijderen
  4. Op bol.com staan inkijkpagina's, misschien handig.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Het is een super fijne kalender. Wij hebben 'm al een paar jaar!
    Groetjes Pauline

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Fantastisch ziet het eruit. Ik zeg ziet, ik kan alles prima plannen op papier maar het uitvoeren gebeurt niet zoals ik het bedacht heb. Iemand komt op de koffie (dat gebeurt zelden, daar neem je dan de tijd voor) afspraken die uitlopen, slapeloze nachten enzv.
    Petje af voor de dames die het wel kunnen. Gelukkig heeft god mij andere talenten gegeven waar ik in straal en geniet.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat zijn inderdaad interrupties die horen bij het leven, anoniem. Een planner geeft bij mij structuur aan de week, maar ik hou dan ook van schema's en planningen en lijstjes. Sommigen (zoals manlief) fuctioneren juist helemaal niet met allerlei planners. Inderdaad heeft ieder zijn eigen gaven en zijn eigen aanpak. Het allerbeste gewenst!!

      Verwijderen

Fijn dat je wilt reageren. Ik hoop dat je dat zult doen als de vrouw uit Spreuken 31:26 -Zij doet haar mond open met wijsheid,
onderricht uit genegenheid ligt op haar tong-